Adatvédelmi szabályok

E honlap információi a forrás megjelölésével szabadon felhasználhatók.

A honlap tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a fényképekre) a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Kulturális divizióját illeti meg, kivéve ha a konkrét dokumentumban más forrás, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés jelenik meg.

A World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Kulturális divizíója fenntartja a jogot arra, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen, és annak megszüntetését kezdeményezze. A másodközlésnek meg kell felelnie a Sajtóról szóló 1986. évi II. törvény, a Büntető törvénykönyv (1978. évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), valamint a Szerzői jogról szóló törvény (1999. évi LXXVI. tv.) megfelelő paragrafusainak. A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Kulturális divizíója kizárja felelősségét a honlapról linkkel kapcsolt további honlapok tartalmáért illetve megbízhatóságáért és nem feltétlenül támogatja az ezekben kifejtett nézeteket.

A honlap szerkesztői arra törekednek, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért, valamint a honlapon feltüntetett minden programmal kapcsolatban a műsorváltozás jogát fenntartjuk!


 

Rendezvények

 


Budapest Főváros
XIII. Kerületi Önkormányzat